Wesley Casteleyn ✌️

Verantwoordelijke Communicatie Webstek & Sociale Media

Beste bezoeker / N-VA-sympathisant,

Eerst en vooral, welkom op onze nieuwe webstek van N-VA Erpe-Mere. Hier kan u het reilen en zeilen volgen van onze afdeling. Hopende u via deze weg voldoende te informeren over onze standpunten, ideëen, nieuwtjes enzv. U kan ons ook contacteren via het contactformulier om uw mening of idee door te geven.

Sinds 2010 ben ik lid van onze partij en in 2011 heb ik de stap gezet om onze lokale afdeling te versterken. Als kandidaat bij de gemeenteraadsverkiezingen in 2012 en de daaropvolgende bestuursverkiezingen van onze lokale afdeling, ben ik gegroeid van de welp die ik was in de politiek tot de leeuw die ik vandaag ben.

Daar sociale media een grote opmars maakte en eerlijk gezegd vandaag de dag ook niet meer weg te denken is. Heb ik toen mijn schouders gezet bij het opmaken van een facebookpagina en twitter-account voor onze afdeling. Een paar maand later werd ik dan ook aangesteld als webbeheerder.

Het ideale moment om te beginnen met sociale media was gisteren.

Naast mijn full-time job als supervisor @ the Airport Operational Center (APOC) van Brussels National Airport verzorg ik dus ook de communicatie, alle informatie en beeldmateriaal voor de webstek, facebook en twitter-account van onze afdeling. Een taak die ik met zorg en correct opneem, weliswaar 'achter de coulissen' en gepaard gaande met veel opzoekingswerk, toch doe ik het met volle gedrevenheid.

Tenslotte wil ik u nog uitnodigen om zeker een bezoekje te brengen aan de facebookpagina / twitter-account van onze afdeling.

"Facts and figures will come your way..."

Met Vlaamse groeten,