Canisha VZW organiseert ontbijtwandeling te Aaigem

Op 18 april 2017, over deze onderwerpen: #Helfie

Vzw Canisha, een vereniging uit Wetteren die assistentiehonden opleidt voor mensen met een motorische of auditieve beperking organiseert een ontbijtwandeling op zondag 28 mei te Aaigem.

Canisha heeft zich sociaal geëngageerd om mensen met een beperking een grotere autonomie en zelfredzaamheid te geven. Ze kopen hiervoor puppy’s aan, die dan via gastgezinnen en trainers opgeleid worden tot hulphond: voor personen met een motorische beperking, hoor- of signaalhond; voor mensen met een auditieve beperking, therapiehond die wordt ingezet als motiverende kracht in samenwerking met diverse specialiteiten van therapie of als sociale honden; levensgezellen voor mensen met een mentale beperking.

Het werk wordt uitsluitend gedaan met vrijwilligers en de honden worden gratis geplaatst bij de aanvragers.

Canisha organiseert jaarlijks een ontbijtwandeling om in een aangename en ontspannen sfeer iedereen kennis te laten maken met hun vereniging, om fondsen te genereren en zo de realisatie van hun projecten te kunnen garanderen. Inschrijven kan je hier.

"Loop niet vóór mij, misschien volg ik je niet. Loop niet achter mij, misschien leid ik je niet. Maar loop naast mij, en wees mijn vriend.​"

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is