Koen Bauwens (33) vertegenwoordigt Erpe-Mere op de Vlaamse lijst

Op 13 december 2023, over deze onderwerpen: Afdelingsnieuws en activiteiten
Koen Bauwens - 4de opvolger voor de Vlaamse lijst

Maandag werden de kieslijsten van N-VA voor Oost-Vlaanderen bekend gemaakt. Onze voorzitter, Koen Bauwens, vertegenwoordigt Erpe-Mere op de Vlaamse lijst, dit als 4de opvolger voor het Vlaams Parlement.

Eerder dit jaar nam hij het voorzitterschap van onze lokale afdeling over en de goesting in politiek is sindsdien verder toegenomen: “Sinds de overname van het voorzitterschap ben ik meer betrokken bij het lokale beleid van onze prachtige gemeente. We hebben twee schepenen, Reinold De Vuyst en Gerda Van Steenberge, die heel mooi werk leveren. Ik merk echter dat we met onze gemeente vaak moeten werken binnen een kader dat bepaald wordt op Vlaams of Federaal niveau. Dit heeft er mij toe aangezet om mij kandidaat te stellen voor de Vlaamse lijst. Ik ben dan ook ontzettend blij dat ik het vertrouwen heb gekregen van onze partij om Erpe-Mere te mogen vertegenwoordigen.”

 

Koen verhuisde recent van Ottergem naar Bambrugge, begeleidt bedrijven met digitalisering en is ook voorzitter van FabLab Erpe-Mere, een uitdagende combinatie: “Het belooft een heel spannend en uitdagend jaar te worden. Zeker op vlak van tijdsbesteding.  Gelukkig heb ik de steun van een sterke ploeg in onze lokale afdeling en kan ik in het FabLab rekenen op onze fantastische vrijwilligers. Deze combinatie maakt het voor mij mogelijk om deze mandaten te blijven combineren en mij volop te smijten voor de Vlaamse verkiezingen.”

We staan allemaal achter Koen en zullen er de komende periode alles aan doen om hem te steunen, want ook onze gemeente verdient een stem in het Vlaams Parlement!

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is