Leopoldine Leemans hartelijk in de bloemetjes gezet

Op 4 maart 2018, over deze onderwerpen: Feestelijkheden, Sociale zaken

Bambrugge - Al sinds 1961 is Leopoldine Leemans actief in het verenigingsleven van Bambrugge. Daarom kon de Week van de Vrijwilliger niet mooier ingezet worden dan met een prachtig boeket bloemen voor haar jarenlange inzet.

Op zaterdag 3 maart 2018 werd N-VA Erpe-Mere dan ook heel hartelijk verwelkomd ten huize van Leopoldine en was het een mooie gelegenheid om haar te vragen wat dit allemaal voor haar betekent.

 

Dertig jaar voorzitterschap OKRA Bambrugge  

Nu Leopoldine Leemans haar voorzitterschap bij OKRA Bambrugge dertig jaar lang gedragen heeft, geeft ze de fakkel door aan Bernadette Roels uit Burst. Niet omdat ze wil stoppen, maar omdat ze graag wil dat het mooie werk voortgezet kan worden.

Altijd begaan met de toekomst

Met veel plezier blikt ze terug naar de vriendschap en de dank die ze in het verenigingsleven altijd gekregen heeft, maar tegelijk kijkt ze ook graag vooruit. OKRA Bambrugge heeft bijvoorbeeld dit jaar opnieuw vele activiteiten op haar agenda staan, waaronder het paasfeest op dinsdag 3 april 2018 in de Sint-Annazaal van Bambrugge, en ook hierbij neemt Leopoldine de voorbereidende taken ter harte op. Ook nu ze dit jaar 88 jaar wordt.

Het organiseren van de busreizen heeft ze jarenlang voor zich genomen. Met plezier bracht ze daarbij de administratie in orde en zorgde ze ervoor dat alles vlekkeloos verliep.

Iedereen met een hart voor Erpe-Mere

De toekomst van Erpe-Mere wordt gedragen door toonbeelden zoals Leopoldine. Daarom draagt N-VA Erpe-Mere een groot hart uit naar mensen die, net als zij, begaan zijn met het verenigingsleven en elke dag bijdragen aan een warm, sociaal Erpe-Mere.

#weekvandevrijwilliger #OKRA #OKRABambrugge #vrijwilligersErpeMere

Foto-album

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is