Wesley Casteleyn ✌️

Bestuurslid

 

Inhoud primeert.​

 

Verantwoordelijke Communicatie Webstek en Sociale Media N-VA Erpe-Mere en supervisor in Brussels National Airport, Wesley Casteleyn uit Bambrugge, krijgt de 17de plaats op de lijst van N-VA Erpe-Mere.

Vanuit mijn job ben ik me dagelijks bewust van veiligheid en het belang ervan. Ik wil actief bijdragen aan een veilige gemeenschap, omdat het zorgt voor vrijheid en vertrouwen, twee waarden die bouwen aan een sterke, veilige gemeente. 

Waarom N-VA Erpe-Mere?

Omdat communicatie in elk beleidsdomein een cruciale rol speelt. Vanuit kennis en expertise. En omdat bij N-VA Erpe-Mere de inhoud primeert. Alleen is het nodig dat nu ook vanuit de gemeente een kwaliteitsvol communicatiebeleid gerealiseerd wordt. 

Digitale duizendpoot

Sinds 2010 ben ik lid van N-VA en in 2011 heb ik de stap gezet om onze lokale afdeling te versterken. Als kandidaat bij de gemeenteraadsverkiezingen in 2012 en de daaropvolgende bestuursverkiezingen van onze lokale afdeling, ben ik gegroeid van de welp die ik was in de politiek tot de leeuw die ik vandaag ben.

Of ik kan me ook als digital native omschrijven. Zeven jaar lang ben ik nu al gegroeid in sociale media en nog steeds pluis ik graag de actualiteit uit om genuanceerde inhoud te brengen.

Tijd voor Erpe-Mere om dit ook vanuit een sterk gemeentelijk beleid te realiseren. 

Wat we voor u concreet realiseren:

  • Kwaliteitsvol communicatiebeleid    
  • Duidelijke informatie over werken in Erpe-Mere
  • Informatieve sensibiliseringscampagnes
  • Buurtinformatienetwerken (BIN's) versterken en uitbreiden tot het ganse grondgebied
  • Inzetten op verkeersveiligheid en verkeersleefbaarheid
  • Veilige straten, met aandacht voor brede voet -en fietspaden en veilige schoolomgevingen
  • Uitbreiding inbraakpreventie

Voor een veilige thuis in een welvarend Erpe-Mere​!