Nieuw bestuur voor N-VA Erpe-Mere

Op 8 februari 2019, over deze onderwerpen: Afdelingsnieuws en activiteiten

De leden van N-VA Erpe-Mere kozen woensdagavond een nieuw afdelingsbestuur. Anne Segers zal de afdeling leiden. Jo Brondeel werd tot ondervoorzitter verkozen.

Anne Segers, 39 jaar, zelfstandig binnenhuisinrichtster en docente, werd met unanimiteit verkozen tot de voorzitter van N-VA Erpe-Mere. Zij heeft de intentie om bruggen te bouwen en te werken aan een eendrachtig, positief imago van de partij. "Ik ben heel blij met de kans die ik krijg van onze leden. Samen met het team vol vertrouwde en nieuwe gezichten bouwen wij met veel enthousiasme verder aan een dynamisch N-VA Erpe-Mere", zegt de eerste vrouwelijke voorzitter van de afdeling vol goede moed.

Als nieuwe ondervoorzitter werd de uittredende penningmeester Jo Brondeel uit Erondegem verkozen.

Anne en Jo, een mix van jong enthousiasme en rustige ervaring, van sterk sociaal engagement en dynamisch ondernemerschap, zullen de komende 3 jaar de afdeling leiden. Het bestuur wordt verder nog versterkt met nieuwkomers als Béni Pollet, Johan Cosyns, Verhulst Jan en Laura Striegel.

Naast Anne en Jo werden dus nog 14 bestuursleden verkozen.

Anne Segers (voorzitter), Jo Brondeel (ondervoorzitter), Wesley Casteleyn, Johan Cosyns, Jenny De Lat, Alfons De Leeuw, Marc De Sutter, Prosper De Winter, Jürgen Lauwers, Katleen Matthieu, Joost Moereels, Laura Striegel, Liliane Van Den Eynde, Jan Verhulst, Béni Pollet en Jean-Pierre Van Impe.

Samen met de mandatarissen vormen zij het nieuwe afdelingsbestuur van N-VA Erpe-Mere.

Op de ev. bestuursvergadering bepaalt het nieuwe bestuur intern de functies van secretaris, penningmeester, communicatieverantwoordelijke, organisatieverantwoordelijke, ledenverantwoordelijke en verantwoordelijke jongerenwerking.

Foto-album

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is