Deelname met N-VA Erpe-Mere aan de Grote Lenteschoonmaak

21 maart 2018 - 17:00

Op 21 maart 2018 neemt het bestuur samen met de mandatarissen van N-VA Erpe-Mere deel aan de 'Grote Lenteschoonmaak'. De lente is in het land en daarmee ook de voorjaarskriebels, tijd voor de grote schoonmaak dus. Zo steunt N-VA de grootscheepse zwerfvuilactie die georganiseerd wordt van 17 maart tot en met 31 maart 2018 door de Milieuraad van Erpe-Mere en het gemeentebestuur.

Wil je ook jouw steentje bijdragen en aansluiten bij de opruimploeg van N-VA Erpe-Mere? Dat kan, geef vooraf een seintje via erpe-mere [at] n-va.be, samen voor een proper Erpe-Mere!

Afspraak op woensdagnamiddag 21 maart om 17u - Kerkplein Burst:

Lenteschoonmaak sector 22, BURST centrum - subsidie 169,88€ - een parcours van 4,53 km.
(de gemeente voorziet alle materiaal: grijpers, vuilniszakken, veiligheidsvestjes, ...)

Meer informatie over de ‘Grote lenteschoonmaak’ vind je op de website van de gemeente.

Als N-VA vinden we het belangrijk om bij initiatieven zoals deze zwerfvuilactie zelf de handen uit de mouwen te steken, want een propere buurt is nog steeds een plezantere buurt. 
De subsidie die we met onze deelname ontvangen schenken we aan Natuurpunt Erpe-Mere.

Adres: 

Kerkplein Burst

Verwant nieuws

Op 22 maart 2018, over deze onderwerpen: #Helfie, Afdelingsnieuws en activiteiten, Leefmilieu

  Op woensdagavond 21 maart 2018 maakte N-VA Erpe-Mere serieus werk van haar geplande zwerfvuilactie. Resultaat? Met al deze inspanningen kunnen we Natuurpunt Erpe-Mere een subsidie van 169,88 € overhandigen en werken we ook actief mee aan een propere en natuurvriendelijke gemeente.​   Grondige …